Opskrifter

Chorizomuffins

Tirsdag, 31. juli 2012af Redaktion
Skønne muffins til madpakken – bag en stor portion, kom dem i fryseren og læg en frossen muffins i madpakken om morgenen, så holder den resten af maden kold og er klar til at sætte tænderne i ved frokosttid

Ingredienser til muffins med chorizo

(12 stk.)

100 g courgette
100 g chorizo
50 g spinat
240 g sigtemel
30 g speltflager
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
50 g smør
50 g revet mozzarella
2 dl mælk

Vi elsker muffins!

Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.
Se vores muffins her

Fremgangsmåde til muffins med chorizo

Riv courgetten på den grove side af rivejernet, skær chorizoen i små tern og hak spinaten. Bland mel, speltflager, bagepulver og salt og hak smørret heri. Bland courgette, chorizo, spinat og ost i smuldredejen og saml den med mælken. Kom dejen i 12 muffinsforme og bag dem i 25 min. ved 200°.

Bageopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Mysliboller
Champignonmuffins med bacon
Muffins med persille og ost

25 lækre muffins og cupcakes




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop